Kino4ua.com

Мисливці на привидів

Рік:
Ор. назва:
Ghostbusters
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Пол Фіґ
Тривалість:
01:56:21
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Культова комедія 80-х повертається. Оновлена і змінена версія першого фільму в дилогії. По суті, нова кінострічка є ребутом, перезапуском всієї історії, з новими персонажами, з тією лише явною зміною, що сталася гендерна зміна в тому, хто є головними героями кінокартини. 
Тепер історія ведеться про чотирьох жінок вчених, пристрасть яких, це пошук паранормального і надприродного. 
На їх біду, цілий світ примар раптом проник в їх рідній Нью-Йорк і лякає жителів. І знайшовши, нарешті, своє покликання, героїні облаштовують штаб і починають вилов нечистоплотних привидів. І в цьому їм допомагає симпатичний і накачаний секретар, роль якого виконує Кріс Хемсворт. 
Примітний і акторський склад самої четвірки «мисливців». Це Крістен Уіг, і всюдисуща нині Мелісса Макарті. Крім них, зустрічайте Леслі Джонс і Кейт Маккинон. Всі вони успішні актриси комедійного жанру. І часті гості гумористичних передач. 
Само собою дух колишніх частин кінофільму, творцям вже не зберегти, але по-сучасному смішно буде однозначно. Чекаємо заявленого продовження і дивимося що вийшло! Приємного перегляду! ©Kino4ua Мисливці на привидів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?