Kino4ua.com

Темне дзеркало

Рік:
Ор. назва:
Look Away
Країна:
Канада
Режисер:
Асаф Бернштейн
Тривалість:
01:43:04
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Головна героїня містичного трилера «Темне дзеркало» - Мері завжди почувалася зайвою і не ким не улюбленої, шалено переживаючи з цього приводу. Дівчина не була потрібна батькам через їх вічної зайнятості важливими справами, її зневажали однокласники через замкнутості і мовчазність. Статут боротися за зміну ставлення до себе, дівчина згодом повністю перестала контактувати з навколишнім світом. Вона замкнулася в собі, кожен раз після школи поспішала додому і розучилася спілкуватися з людьми.
Єдиним співрозмовником для Мері стало власне відображення в дзеркалі. Вона довіряла йому всі таємниці і переживання, розповідаючи про несправедливість, болю і образи. І в якийсь момент дзеркальна дівчина ожила, ставши реагувати на всі слова і дії Мері. У неї навіть було своє ім'я і ставлення до подій, якими Айрам в досить різкій формі була готова ділитися з оповідачка. Вона переконувала її не проявляти особливу терпимість і всепрощення до своїх кривдників, даючи їм відсіч.
Переконавшись в м'якості і доброті Мері, Айрем одного разу просто вирішила її замінити. В результаті самотня панянка виявилася в задзеркаллі, а світу постала озлоблена, горда і безжальна королева зі скляним серцем. І вона не збиралася нікому давати спуску. ©Kino4ua Темне дзеркало 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Saser
    11 листопада 2019 09:33
    + 0 -
    Дуже класне кіно, мені сподобався. Але є щось зайве, і чогось не вистачає. Оцінка 8 із 10