Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гальвестон / Ґалвестон

Рік:
Ор. назва:
Galveston
Країна:
США
Режисер:
Мелані Лоран
Тривалість:
01:33:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Це історія одного найманого кілера на ім'я Рое Кеді з Нового Орлеана. Багато років найманець виконував накази свого боса і вбивав неугодних мафії людей. Кривавий хлопець не розрізняв хто жертва - свідок, пособник, зрадник або просто конкурент. У нього був наказ і вбивця його просто виконував. Але одного разу сам виконавець Кеді потрапив в халепу. Чоловік захворів на рак і випадково перейшов дорогу своєму начальнику. Тепер його життя висить на волосині. Світ криміналу не прощає помилок своїм поплічникам. Щоб чоловіка ліквідувати, посилають кілька найманих вбивць.

Прорахувавши всі варіанти щоб вижити, бандит зрозумів, що найманці його наздоженуть і прикінчать швидше, ніж захворювання. І Рое змушений відправитися в бігу на батьківщину, щоб врятувати своє життя. Незважаючи на ці криваві і важкі обставини головний герой виявився рятівником однієї дівчини. Хлопець взяв під свою відповідальність і захист одну юну повію Ракель, з якої випадково познайомився в дорозі у напрямку до рідного міста. Щоб викрутитися з небезпечної ситуації колишній кілер проявляє дива кмітливості. Він має намір не тільки вижити, а й помститися шефу за зраду. ©Kino4ua Гальвестон / Ґалвестон 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?