Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

До зустрічі з тобою

Рік:
Ор. назва:
Me Before You
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Теа Шеррок
Тривалість:
01:46:11
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Багато що відбулося в житті людей, кожен сприймає по-різному. Та й до майбутнього життя кожен підготовлений по своєму. Багато хто намагається отримувати нові знання і вдосконалюватися, в той час як інші не діють. Їм хочеться домогтися чогось більшого, в той час як інших все повністю влаштовує. Що одні, що інші зовсім не підозрюють, що вони не можуть керувати власною долею, за них вже багато вирішено. Адже в житті буває відбувається те, що людині контролювати не під силу і вся його життя від цього змінюється. Чоловік на ім'я Вілл, зміг в своєму житті досягти багато чого, незважаючи на те, що йому всього тридцять п'ять років. У нього є прекрасний бізнес і хороший капітал в запасі. Але одного разу у нього трапляється біда, він потрапляє в аварію, це і змінює його життя. Йому відомо, що тепер він назавжди залишиться інвалідом, такий поворот подій повністю змушує його позбутися бажання жити далі. Поміняти світогляд і змінити мислення, йому допоможе Лу, яка була звичайною офіціанткою, поки не залишилася без роботи. У неї немає інших навичок роботи, лише середня освіта, але вона старанно проситься до чоловіка доглядальницею. Дівчина володіє величезним позитивом, так як їй пощастило вирости в сім'ї де було багато дітей. Це допоможе вдихнути Уїллу новий ковток життя. ©Kino4ua До зустрічі з тобою 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Аліна
    Аліна
    3 серпня 2022 21:44
    + +2 -
    Дякую за озвучку! Мені дуже сподобався фільм і дуже класно перекладено !