Kino4ua.com

Люди Ікс: Апокаліпсис

Рік:
Ор. назва:
X-Men: Apocalypse
Країна:
США
Режисер:
Брайан Сінгер
Тривалість:
02:24:57
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
У 1973-му, світ дізнався про існування незвичайних людей. Містик, яка врятувала життя американському президенту, стала героїнею для всіх володарів гена-Ікс, а Магнето назвали найнебезпечнішим злочинцем на планеті. Через 10-ть років професору Ксав'єру, знову відкрив школу, здавалося, що тепер мутанти зможуть мирно співіснувати з людьми. Але, ситуація виявилася куди складніше.

У Єгипті випадково розкрили древній саркофаг, в якому на протязі тисячоліть спочивав найдавніший мутант в світі. Його шанували як бога. Він був здатний поглинати сили інших істот і переселятися в чужі тіла. В Біблії саме його називали Апокаліпсисом, і тепер він повернувся в світ, який йому не сподобався. Древній вирішує знищити нинішню цивілізацію, щоб на її уламках виникла нова, де мутанти займають інше місце. Як і в колишні часи, він вибрав чотирьох послідовників, одним з яких став Магнето, який зовсім недавно втратив дружину і доньку. Дізнавшись про існування Чарльза Ксав'єра, Апокаліпсис вирішив, що перенесе свою свідомість в його тіло. І тепер перешкодити його планам зможуть лише юні учні професора, вперше виступивши як одна команда на чолі з Містик. ©Kino4ua Люди Ікс: Апокаліпсис 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?