Kino4ua.com

Warcraft: Початок

Рік:
Ор. назва:
Warcraft
Країна:
Китай, Канада, Японія, США
Режисер:
Дункан Джонс
Тривалість:
02:03:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Дія кінокартини розгортається в світі Азерота, де маги співіснують з простими мирними жителями. Одного разу тиха і спокійна життя Азерота закінчується - на цей світ нападають незліченні орди войовничих орків. Король Ллейн Рінн намірився вирішити цю проблему, для чого було скликано раду. Виявилося, що світ орків скоро загине, і саме з цієї причини деякі з представників цієї раси зовсім не бажають воювати. Незважаючи на розумність наведених лицарем Лотаром аргументів, члени ради не дослухаються до його думки і замість переговорів вирішують дати їм відсіч. Однак рано чи пізно Азероту і оркам належить об'єднатися в ім'я порятунку своїх народів ... ©Kino4ua Warcraft: Початок 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?