Kino4ua.com

Мілина

Рік:
Ор. назва:
The Shallows
Країна:
США
Режисер:
Хауме Кольет-Серра
Тривалість:
01:26:32
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Головна героїня фільму молода студентка медичного інституту - Ненсі. Підходять до кінця літні канікули, дівчина вирішує перед новим навчальним роком відпочити і набратися сил. За порадою матері, Ненсі відправляється на узбережжя океану. Він практично безлюдний, тут мешкають в основному серфери. Прибувши у призначене місце, Ненсі була вражена красою місцевих околиць. З перших хвилин перебування тут вона відчула заспокоєння. У цей момент дівчина і не підозрювала, що в цьому воістину райському місці може статися щось погане. Але цей бездонний океан зберігав в собі величезну небезпеку ... ©Kino4ua Мілина 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?