Kino4ua.com

Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія

Рік:
Ор. назва:
Rogue One: A Star Wars Story
Країна:
США
Режисер:
Ґарет Едвардс
Тривалість:
02:13:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Опір збирає загін для виконання особливої місії - треба викрасти креслення найдосконалішої і смертоносної зброї Імперії. Очолює бійців некерована і безстрашна Джин Ерсоя, у якій в цьому самогубному завданні є і особисті мотиви. Не всім судилося повернутися додому, але герої готові до цього, адже на кону доля Галактики.

Один з епізодів відомої кінофраншизи. З плюсів: логічно вибудуваний сюжет, реалізм (наскільки це можливо в фентазі) відбувається, барвисто зняті битви і битви, і наявність Фореста Уитакера і Мадса Міккельсена. Мінуси: деяка розтягнутість сюжету, ніяка музика, і місцями не дуже комп'ютерна графіка. ©Kino4ua Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Артур
    Артур
    29 грудня 2020 20:02
    + 0 -
    чому бунтар ? якшо негідник!