Kino4ua.com

Закляття 2: Полтергейст в Енфільді

Рік:
Ор. назва:
The Conjuring 2
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джеймс Ван
Тривалість:
02:14:55
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Мати одиночка і четверо її дітей піддаються нападкам якийсь надприродної сили. Вороже налаштована безтілесна сутність почала тероризувати цих людей, як тільки вони в'їхали в свій новий будинок. Ніхто не міг пояснити природу цих явищ, більшість відмовлялися вірити розповідям цих нещасних і наляканих людей, і лише мала частина пов'язувала це з підступами темних сил. Життя цієї родини перетворилася на справжній кошмар, від якого вони ніяк не могли позбутися. 

Їх переслідувало щось зловісне то, що вселяло страх і жах, то, що могло впливати на матеріальний світ, але при цьому залишалося невидимим. Ніхто не прислухався їх благанням про допомогу, бо не знав, що можна зробити в цій ситуації. Одного разу їх будинок відвідав священнослужитель, який за допомогою хреста і молитви мав намір покласти край усій цій чортівні. Мати і її діти отримали шанс на порятунок, коли на їхній заклик про допомогу відгукнулася подружня пара, що займається дослідженням паранормальних явищ. ©Kino4ua Закляття 2: Полтергейст в Енфільді 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?