Kino4ua.com

Пригоди маленького Ремі

Рік:
Ор. назва:
Rémi sans famille
Країна:
Франція
Режисер:
Антуан Блоссьє
Тривалість:
01:45:30
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Доля до головного героя на ім'я Ремі, якому виповнилося 10 років, не була прихильною. Він рано осиротів, але його взяла на виховання прийомна сім'я. Йому було добре, він нарешті-то знайшов рідних. Те, що станеться з ним потім, повністю змінить його майбутнє. Ремі викрадають, він змушений скататися по всій країні. Хлопчик перебивався дрібним заробітком і жебрацтвом, щоб хоч якось себе прогодувати. Одного разу він зустрічає старого бродячого музиканта на ім'я Віталіс. Старий привернув увагу Ремі тим, що чудово співав і навіть проповідував. Хлопчик міг годинами його слухати.

Одного разу Ремі пропонує Віталісу відправитися в подорож по всій Франції. Старий розповідає Ремі, що саме в мандрах він черпає натхнення і таким чином створює унікальні твори. Хлопчик теж хоче цьому навчитися, тому герої відправляються в далекий шлях назустріч долі. Ремі хоче освоїти акробатичні трюки і таким чином дивувати глядачів. Під час цього маленького подання старий буде акомпанувати. Через деякий час в їх компанії з'явилася невелика собачка і забавна мавпочка. Як же складуться долі у лавові героїв в майбутньому? ©Kino4ua Пригоди маленького Ремі 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?