Kino4ua.com

Зоряні війни: Епізод VII - Пробудження сили

Рік:
Ор. назва:
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Країна:
США
Режисер:
Дж. Дж. Абрамс
Тривалість:
02:16:57
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Лицензионный
Події фільму розгортаються через тридцять років. І в цей час якраз з'явилася нова планета, а називається вона Джокку. Тут же живуть троє наших головних героїв. Дівчина, а звуть її Рей. Вона наводить порядок на цій планеті і містить її в чистоті і порядку. Рей зустріла хлопця, і він розповів їй, що він є імперським штурмовиком і йому загрожує велика небезпека. А ще двоє хлопців. Саме всім їм доведеться захистити свою планету від катастрофи. І на цю планету насувається нова біда, якої неможливо позбутися і уникнути. Вона може принести дуже багато бід планеті і людям, які живуть на ній. Але ось вороги навпаки раді, що катастрофа наближається сюди, а все, тому що завдяки їй вони можуть здійснювати різні свої підступні справи, про які раніше могли тільки мріяти. А війна між темними силами і світлими силами триватиме постійно і ніхто нікому не хоче поступатися. І ця війна теж ніколи не закінчиться. І хто саме переможе не може сказати навіть найвідоміший і сильніший віщун. ©Kino4ua Зоряні війни: Епізод VII - Пробудження сили 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?