Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гаррі Поттер і келих вогню

Рік:
Ор. назва:
Harry Potter and the Goblet of Fire
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Майк Ньюелл
Тривалість:
02:37:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Для Гаррі Поттера школа чаклунства давно вже з простого навчального закладу перетворилася на справжній рідний дім. Йому подобається проводити тут час з кращими друзями і коханими викладачами, так що початок 4 навчального року несказанно порадувало юнака. Практично щороку йому доводилося стикатися з неймовірно небезпечним ворогом, який вбив його батьків, але Гаррі не впадає у відчай і продовжує навчатися, щоб одного дня стати великим чарівником і нарешті здолати Лорда Волдеморта. Після початку навчального процесу директор школи оголосив радісну звістку - Гогвартс стане тим місцем, де пройде Турнір Трьох чарівників. В школу прибудуть талановиті і рішучі учні інших закладів, щоб битися в запеклій боротьбі за старовинний кубок і прославитися на весь світ.

Їм належить кинути своє ім'я в спеціальну чашу, що самостійно вибере найсильніших гравців. Викладачі давно підготували одразу кілька неймовірно складних завдань, що пройти вийде лише у справжніх магів. Гаррі згідно з правилами участі не може, та й не горить таким бажанням, але раптово стає відомо, що чаша вибрала його другим учасником від Гогвартсу. Ця новина шокує не тільки його самого, але і близьких друзів, так що взаємини псуються, а підтримка йому б в такий момент зовсім не завадила. ©Kino4ua Гаррі Поттер і келих вогню 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Влад
    Влад
    9 січня 2021 20:56
    + -2 -
    Я так розумію це режисерська версія? Адже звичайна йде хвилин на 15 менше
    1. Влад
      Влад
      9 січня 2021 23:44
      + 0 -
      А ні, це звичайна версія, жаль(
  2. Максимова Даша
    Максимова Даша
    18 жовтня 2020 20:56
    + +13 -
    Фільм дуже цікави і захоплюючий.
  3. Капіталіна
    Капіталіна
    31 серпня 2020 19:05
    + +3 -
    Як добре що є такі сайти????
  4. VOLF122
    VOLF122
    21 березня 2020 21:14
    + -4 -
    shеdеvер
                10/9.89