Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Рік:
Ор. назва:
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Альфонсо Куарон
Тривалість:
02:22:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Третя частина фільму Гаррі Поттер і в'язень Азкабану продовжує розповідати про пригоди молодого чарівника Гаррі і його друзів Рона та Герміону. Після літніх канікул молоді чарівники відправляються в чарівну школу на третій курс навчання. По дорозі вони дізнаються, що з в'язниці Азкабан втік темний маг Сіріус Блек. У минулому хороший друг його батьків і хрещений батько Гаррі. Хлопчик переконаний, що Сіріус Блек зрадник і помічник Волан-Де-Морта, який убив його маму і тата і з тих пір спраглий закінчити розпочате з підлітком. Друзі повинні розкрити чергову таємницю і битися зі злом. ©Kino4ua Гаррі Поттер і в'язень Азкабану 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. .
    .
    29 червня 2022 15:30
    + +12 -
    Чому тільки трейлер? Та кому вони взагалі треба?!