Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Геній (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Genius
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кеннет Біллер, Джеймс Хоуз, Кевін Хукс
Тривалість:
00:43:04
Переклад:
Українська мова National Geographic | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - LostFilm
Центральною фігурою серіалу «Геній» є Ейнштейн, чиє життя ділиться на два періоди: початок лежить в кінці дев'ятнадцятого століття. Саме в цей час Альберт здобуває освіту, і продовжується до початку двадцятого століття, під час гніту з боку людей, що женуть його з країни, висловлюють обурення в бік його походження. Для фізика стає справжнім потрясінням звістка про вбивство його найкращого друга Ратенау, який є міністром - євреєм. Крім жахливої втрати, яку переживає головний герой, труднощі, додаються після супутніх обставин теракту.

Правоохоронним органом вдається виявити націоналістів, хто вчинив замах на вчинення злочину. Під час обшуку злочинців, поліція знаходить список невиконаних цілей, серед яких перебувало ім'я Альберт. Відомому фізику пропонують тимчасово покинути країну разом з його дружиною, щоб уникнути трагедії, проте головний герой відмовляється від пропозиції. Ейнштейн вважає, що під час його відсутності, націоналістичний рух здобуде перемогу.

Череда трагічних подій сприяє поверненню пам'яті центрального персонажа. Виявляється, відомий вчений не мав можливості отримати гідної і бажаної освіти в Мюнхені, і завжди мріяв вступити до престижного університету Цюріха. Сім'я головного героя перебралася жити до Італії, проте батько відомого фізика, зумів наполягти на тому, щоб Ейнштейн залишився на батьківщині. Однак молодий Альберт зміг відшукати варіант, як можна покинути рідні місця, і виїхати вчитися.

На жаль, з першого разу вступити до університету головному герою не вдалося. Хлопця підвела гуманітарна дисципліна. Настільки несправедлива доля по відношенню до головного героя, змусило юного Ейнштейна змінити власні погляди на життя, і загартувати характер, який буде в нагоді йому в майбутньому. З чим доведеться зіткнутися молодому вченому, перш ніж досягти поставленої перед собою мети? Чи зможе фізик запобігти злодіяння нацистів в даний час? У скільки років він зробить перше відкриття? ©Kino4ua Геній (1, 2 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?