Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мандалорець / Мандалоріанець (1 - 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Mandalorian
Країна:
США
Режисер:
Дебора Чоу, Дейв Філоні, Рік Фамуїва
Тривалість:
00:40:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Струґачка, Енейв, Цікава Ідея, DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Перший серіал, знятий за всесвіту легендарних "Зоряних воєн" оповідає про воїна, який один бореться зі злочинністю. Він - мисливець за головами, адже вся раса мандалорцев - відмінні воїни. Їх відмінна риса - обладунки і шолом, як у лицарів середньовічної Європи.

Події розвиваються приблизно в період між Шостим і Сьомим епізодами саги про Зоряних війнах, відразу після того, як сталося падіння Імперії, і оповідають про войовничого стрілка що живе на краю Галактики, який вважає своїм обов'язком боротьбу з порушниками закону ... ©Kino4ua Мандалорець / Мандалоріанець (1 - 3 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.8
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?