Kino4ua.com

Обдарована

Рік:
Ор. назва:
Gifted
Країна:
США
Режисер:
Марк Вебб
Тривалість:
01:41:15
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Мері - чарівна маленька дівчинка, яка відрізняється дивовижними математичними здібностями. Поки її ровесники в початкових класах школи вчать таблицю множення, малятко з легкістю справляється зі складними прикладами, вираховуючи результат в розумі за лічені секунди. В результаті нещасного випадку вона втратила матір, залишившись без підтримки і єдиної близької людини. Над нею поспішив оформити опіку її дядько, Френк, проте у його благих намірів є нюанси, які не поділяють інші родичі.

Знаючи про талант прийомної дочки, чоловік продовжує наполягати на відвідуванні звичайних занять і спілкуванні з простими дітьми, впевнений в необхідності нормального людського дитинства навіть для геніальних умів. Він хоче, щоб дитина знайшла друзів, щоб у неї був вільний час і розваги, але його думка категорично не подобається бабусі Мері. Літня жінка сподівається відсудити внучку у сина, оформивши опіку над нею і забезпечивши кращу освіту, розвиваючи рідкісно високий потенціал. Схоже, все в цій історії забувають про те, чого хоче сама маленька героїня, з чого складається унікальне щастя її безтурботного віку і що допоможе їй впоратися з вантажем втрати ... ©Kino4ua Обдарована 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?