Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Баррі Сіл: Король контрабанди

Рік:
Ор. назва:
American Made
Країна:
США
Режисер:
Даґ Лайман
Тривалість:
01:55:33
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Нетфлікс
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Баррі Сил, людина, яка в середині шістдесятих років минулого століття зміг стати наймолодшим з усіх, хто пілотував «Боїнг 747». Зробивши це у віці 27-і років, він вніс своє ім'я в історію і зміг заявити про себе на всю країну. Однак кар'єра цивільного льотчика стала розвиватися зовсім не так, як би того хотілося Баррі. Критичною ситуація стає в той момент, коли він втрачає ліцензію. Перебуваючи в розпачі, він вирішує піти не тільки проти правил, але і закону.

В результаті він зв'язується з найнебезпечнішими злочинцями з Латинської Америки, контролюючими весь трафік наркотичних речовин, що йдуть з їх країни в Америку. Ставши важливою ланкою в їх діяльності, він продумує схему, яка незабаром стає налагодженою і надійною. В результаті незабаром Баррі стає одним з найбільших наркокур'єрів свого часу. Одночасно з цим Баррі починає виконувати завдання для ЦРУ і урядових високопосадовців бюрократів, стурбованих зростанням впливу комуністів в регіоні. ©Kino4ua Баррі Сіл: Король контрабанди 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?