Kino4ua.com
FullHD 1080p

Стажер

Рік:
Ор. назва:
The Intern
Країна:
США
Режисер:
Ненсі Майєрс
Тривалість:
02:01:54
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм «Стажер» - комедія про вік і здатність пристосовуватися до змін, не озираючись на цифри в паспорті. 
Бену Вітакеру сімдесят років. Він вдівець, який ще сповнений сил. Для такої людини пенсія і сидіння вдома - подібні до смерті явища. Герой вирішує скористатися програмою стажувань для людей похилого віку та влаштовується на дуже скромну посаду в молодий колектив, де править балом на вигляд стійка і непохитна Джулс Остін. 
Йому доводиться зіткнутися з несерйозним ставленням до себе і деякою зневагою з боку колег, проте дуже швидко Бен стає душею компанії і загальним улюбленцем. Йому починають довіряти, з ним радяться і правильно використовують його досвід у багатьох сферах. Він навіть зустрічає привабливу жінку, знову відчувши себе на кілька десятків років молодшим. 
Та й Джулс, як виявляється не таке вже стерво: у неї багато проблем і допомога в їх вирішенні з боку Вітакера буде не зайвою. Ці двоє знаходять в спільному проведенні часу саме те, чого їм так не вистачало, підштовхуючи один одного до сміливих вчинків і звершень. ©Kino4ua Стажер 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?