Kino4ua.com

Готель “Ґранд Будапешт”

Рік:
Ор. назва:
The Grand Budapest Hotel
Країна:
США
Режисер:
Вес Андерсон
Тривалість:
01:42:49
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
В основу фільму «Готель Гранд Будапешт» закладено дуже оригінальний сюжет, який представляє собою трагікомедію. Дії розгортаються в період між двома світовими війнами, в одному з розкішних європейських готелів «Гранд Будапешт». Одним з головних героїв виявляється молодий хлопець на ім'я Мустафа. Він зовсім недавно отримав роботу, про яку так давно мріяв. Ось тільки наївний юнак зовсім по-іншому уявляв свою роботу.

Незабаром Мустафа стає свідком найнеймовірніших і божевільних подій. Йому випадає можливість пройти суворе стажування під керівництвом консьєржа мсьє Густава, заради якого в готелі зупиняються багато багатих і знаменитих гостей. Однією з його прихильниць виявляється вельми впливова дама, заповідав Густаву дорогу картину. Незабаром цю жінку знаходять мертвою, а головним підозрюваним стає наш знаменитий консьєрж. ©Kino4ua Готель “Ґранд Будапешт” 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?