Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1

Рік:
Ор. назва:
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Девід Йетс
Тривалість:
02:26:05
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Незважаючи на те, що всі його попередні спроби завершилися невдало, темний чарівник Волан-де-Морт не збирався прощатися з бажанням знищити Гаррі Поттера, смакуючи це зробити на очах численних глядачів. З цієї причини цей лиходій намагався знайти чарівну паличку, яка б змогла вразити його ворога на смерть, вважаючи, що справа саме в держаку. Але навіть серед його прислужників було мало охочих розлучатися зі своїми паличками.
В цей же час Гаррі намагався відрадити своїх друзів, не маючи бажання, щоб вони не піддавали своє життя небезпеці, але нічого в нього не вийшло, тому-то до притулку вирушило кілька Поттерів, але дістатися до місця призначення змогли не всі.
Гаррі не потрібно було довго роздумувати, щоб збагнути, що в школі Хогвартс його будуть шукати в першу чергу, тому він і його друзі вирішили не повертатися туди, перш за все їм треба було подбати про тих предметах, в яких Волан-де-Морт зберіг частини своєї душі. Але знайти їх і знищити було практично непосильним завданням, та й герої могли розраховувати лише на себе самих. ©Kino4ua Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олена
    Олена
    1 січня 2021 16:34
    + 0 -
    Класна частина?????❤️❣????
  2. Євген
    Євген
    2 червня 2020 23:00
    + 0 -
    Не дурійте, хлопці. Це ж друга частина, фіглі ви збиткуєтесь з людей?
    1. Kino4ua
      2 червня 2020 23:06
      + +1 -
      Змінили на першу частину. Дякуємо