Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Леді і Бродяга / Леді та Блудько

Рік:
Ор. назва:
Lady and the Tramp
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Клайд Джеронімі
Тривалість:
01:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Російською - Оригінал
Це історія про двох собак, що належать до абсолютно різним верствам суспільства. Головні герої - породиста кокер-спаніельша на прізвисько Леді і звичайний дворовий пес Бродяга. Леді була улюбленицею в родині, її все ніжили і плекали, але після народження дитини, її прекрасне життя почала перетворюватися в жах. Одягнений намордник став для неї гранню і послужив причиною відходу з будинку.

Потрапивши на вулицю Леді зустріла купу небезпек, про які не знала раніше. Вона не знала як бути, що їй робити, але на допомогу прийшов пес Бродяга, з чистою душею і гарячим серцем. Проявивши відвагу, Бродяга зміг завоювати її серце.

Мультфільм прекрасно показав взаємозв'язок між пригодою, любов'ю, комедією і драмою. Заснований на творі Уорда Гріна, мультик "Леді і Бродяга" був одним з кращих, які зняла студія "Дісней". Тема кохання між різними верствами суспільства показує, що ніщо не може перешкодити стосункам, навіть у собак. Не дивлячись на типовий сюжет і участь домашніх вихованців в головній ролі, мультфільм був настільки успішним, що увійшов до золотого фонду світової анімації. ©Kino4ua Леді і Бродяга / Леді та Блудько 1955 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?