Kino4ua.com
480p
R

Горе митець

Рік:
Ор. назва:
The Disaster Artist
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Франко
Тривалість:
01:44:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Bad Rabbits
Сюжет фільму розповідає про процес створення відомої кінокартини під назвою «Кімната», яка вийшла в прокат в 2003-му році. Цей фільм здобув популярність, як еталон абсолютно бездарного кіно, в якому відсутня будь-яка авторська думка. Головний герой Грег вчиться на акторських курсах. Він знайомиться з Томмі Вайсом, який теж мріє підкорити Голлівуд. Разом вони приймають рішення відправитися до Каліфорнії. Грег і Томмі намагаються пробитися через низку кастингів, однак у них мало що виходить. Бажання самовиражатися у героїв фільму хоч відбавляй, а це означає, що вони будуть боротися за успіх до самого кінця ... ©Kino4ua Горе митець 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?