Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

З міркувань совісті

Рік:
Ор. назва:
Hacksaw Ridge
Країна:
США
Режисер:
Мел Гібсон
Тривалість:
01:44:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У Другій світовій війні було безліч героїв, і кожен з них чинив між народом великі подвиги. Але досягнення Десмонда Досса, що розглядаються у військовій драмі «З міркувань совісті», можна назвати унікальними: хлопче, не зробивши в бою жодного пострілу, отримав Медаль Пошани. Причина його відмови озброюватися вельми проста - Десмонд виступає проти будь-якого виду насильства. Дізнавшись про віроломні атаки ворога на Перл-Харбор, молода людина вирішує відправитися на війну. Заради служби він жертвує надходженням в медичний коледж. Рідний батько не схвалює рішення хлопця, кохана дівчина не хоче відпускати його на війну.

Друзі Десмонда не розуміють, що він збирається робити на полі бою. У військовому таборі, де всі добровольці проходять підготовку, на нього також дивляться з подивом. Тут хлопець провів дуже важкі тижні, адже інші солдати не упускали можливості образити його словами або зовсім побити, роблячи все це при потуранні командира взводу, що зневажає Досса за його переконання. Однак це не зупинило сміливця, який відстояв своє право відправитися на острів Окінава, щоб воювати з японцями. Незабаром по службі змінять ставлення до Десмонду і наполягатимуть, щоб він йшов з ними в бій. Яким чином хлопець заслужив такий авторитет, не стріляючи в противника?... ©Kino4ua З міркувань совісті 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?