Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Дорога на Ельдорадо

Рік:
Ор. назва:
The Road to El Dorado
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бібо Бержерон
Тривалість:
01:29:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дія відбувається в Іспанії в 1519 році. Воїни-конкістадори з метою підкорити Новий Світ вирушають в дорогу. Картярські шулери, Туліо і Мігель, виграють в карти за допомогою шахрайства карту із зазначенням шляху в країну Ельдорадо. Тікаючи від ворогів, вони знайшли місце, щоб сховатися, в бочках з водою на судні Кортеса - ватажка завойовників. У нічний час вони змогли спустити човен і відплисти удвох. Мудрий кінь допоміг їм у цьому. З картою Туліо і Мігель припливли до країни золота, там вони завели знайомство з розумною і проникливою Челл. Аборигени сприйняли іспанців як посланих богів, зображених на каменях, священних для індіанців. Між вождем і головним жерцем племені були постійні чвари. Причому жрець відрізнявся своєю підлістю і прагненням до влади. Він вважав, що часті жертвопринесення необхідні, і сподівався домогтися ще більшої влади. Пересічні шахраї, Туліо і Мігель, вбивства не вітали і постаралися позбавити миролюбних людей від тирана. Після вигнання колишній жрець вийшов назустріч конкістадорам на чолі з Кортесом, щоб на шляху до Ельдорадо бути їх провідником. ©Kino4ua Дорога на Ельдорадо 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?