Kino4ua.com
FullHD 1080p

Шрек

Рік:
Ор. назва:
Shrek
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ендрю Адамсон
Тривалість:
01:30
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
В основу сюжету мультфільму покладена дитяча книга, написана Вільямом Стейгом, назви картини і книги збігаються. Гігант Шрек, головний персонаж, проживав на самоті біля далекого болота. Жив-поживав, нікого не чіпав, але одного разу безліч неприємних Шреку створінь виявилися в його будинку. В одну мить ідилія існування Шрека була зруйнована. В їжі раптом він побачив незрячих мишей, ліжко його зайняв величезний вовк, три маленьких бродячих порося з'явилися в будинку ... Всі ці непрохані гості опинилися в житлі не за своїм бажанням, злий лорд Фаркваад вигнав їх з королівства. Шреку нічого не залишалося робити, як спробувати виручити цих бідолах, відстояти їх житла, в тому числі своє власне ...

Наш велетень оформив угоду з Фаркваадом і пустився в дорогу, щоб врятувати красиву принцесу Фіону - наречену лорда. Дотепний ослик взявся допомагати Шреку в цій справі, він готовий зробити все, про що б його не попросили, крім одного - помовчати він не зміг би ніколи. Фінал цієї історії про те, як гігант Шрек навчився любити і бути коханим Фіоною.

Цей чудовий повнометражний мультфільм, створений в студії Стівена Спілберга DreamWorks, зайняв гідне місце серед інших сучасних класичних картин. Чудовий мультфільм увійшов до п'ятірки найкасовіших мультфільмів за весь час існування кінематографа. «Шрек» втілив у собі неперевершену фантазію, чудовий фонтан дотепності і чудовий пам'ятник прекрасного мистецтва анімації в сучасному світі. Автори створили прекрасний мультик, який підійде глядачам будь-якого віку; він, безсумнівно, захопить і батьків, і дітей. ©Kino4ua Шрек 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Даша Батейко
    Даша Батейко
    4 лютого 2021 20:01
    + +3 -
    качіство вау озвучка топ але в мене при хорошому інтернеті кожні 30 секунд або1 мінуту грузився мультфільм, інші сайти працювали краще