Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Полярний Експрес

Рік:
Ор. назва:
The Polar Express
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Роберт Земекіс
Тривалість:
01:40:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Пригодницький мультфільм «Полярний експрес» знятий за мотивами однойменної дитячої книги відомого американського письменника Кріса Ван Оллсбурга. У центрі сюжету маленький хлопчик, який не вірить в чудеса і зокрема в Санта Клауса. Якось раз, в переддень Різдва, він отримує унікальну можливість вирушити на Північний Полюс, і особисто переконатися в існуванні Санти. Одного разу, прокинувшись вночі від дивних звуків, хлопчисько виходить на вулицю, і там його погляду відкривається дивовижна картина: прямо біля будинку стоїть чарівний поїзд, кондуктор якого повідомляє йому, що поїзд прямує на північний полюс, де всі пасажири зможуть побачити Санта Клауса. Герою належить захоплююча подорож, з безліччю неймовірних пригод. ©Kino4ua Полярний Експрес 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?