Kino4ua.com

Том і Джеррі: Політ на Марс

Рік:
Ор. назва:
Tom and Jerry Blast off to Mars
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Білл Копп
Тривалість:
Білл Копп
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Смішний і захоплюючий повнометражний американський мультфільм, головними героями якого стануть наші улюблені друзі, тому до екранів можна сміливо запрошувати і маленьких глядачів, і дорослих людей, які виросли на пригодах Тома і Джеррі. 

Якщо ви ще не знайомі з ними, давайте швидше це виправляти! Хитрий мишеня на ім'я Джеррі і завжди незадоволений Том йдуть по життю рука об руку вже багато - багато років точніше, йдуть вони один за одним, навіть не йдуть, а біжать, постійно знаходячи все нові і нові приводи ворогувати і пограти в догонялки. Наші друзі «воювали» між собою вже в кожному куточку нашої планети, тому тепер сюжет мультика заносить їх на далекий Марс! 

Можливо, ви не знаєте, але Марс не пустує, там мешкають гуманоїди, які абсолютно не раді появі страшного чудовиська, за яке вони приймають Тома. А ось Джеррі інопланетні хлопці дуже навіть радіють, оскільки визнають в мишеня свого зниклого ватажка. Здавалося б, живи і радій, Джеррі! Але ні. Том хоч і насолив мишеняти, а все ж свого земного соратника треба рятувати, та й повернутися додому все - таки теж хочеться. 

Тепер нашим героям доведеться терміново об'єднуватися, залишивши всі свої розбіжності до прибуття на рідну планету, і вступати проти озлоблених гуманоїдів, щоб врятувати шкурку Тома і повернутися до себе. ©Kino4ua Том і Джеррі: Політ на Марс 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?