Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Артур та помста Урдалака

Рік:
Ор. назва:
Arthur et la vengeance de Maltazard
Країна:
Франція
Режисер:
Люк Бессон
Тривалість:
01:33:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дванадцятирічний Артур проводить канікули в заміському маєтку в гостях у бабусі і дідуся. У безкрайньому лісовому масиві, що оточує садибу, живе невелике плем'я бонго-матасалаев, колись давно завезене в ці місця дідом Арчібальдом з Африки. Головним завданням чорношкірих воїнів є охорона кордонів держави мініпутів від вторгнення сторонніх людей.

Допитливий хлопчина встиг потоваришувати з представниками громади, і вони вирішили присвятити його в обряд ініціації з природою. Для цього хлопчині довелося пройти кілька складних випробувань: відчути душу дерева, зріднитися з камінням і навіть переночувати в ведмежою барлозі.

Головний герой з нетерпінням чекає настання десятого повного місяця, коли йому можна буде відвідати царство маленьких чоловічків і зустрітися з прекрасною Селенією. Мініпути в честь такої події вже готують святкову вечерю. До початку занять в школі залишилося ще два дні, але батька хлопчика не цікавлять плани сина, тому він вирішує, що пора перервати відпустку і повернутися в місто.

Засмучений юнак, готуючись до від'їзду, збирає речі в своїй кімнаті. Раптом він помічає павучка, що спускається зі стелі, який тримає в лапках крихітну білу кульку. На поверхні рисового зернятка вдається розібрати ледь помітний напис, який говорить про те, що мініпутам загрожує небезпека, і вони кличуть на допомогу свого відважного друга. По дорозі хлопчик втікає з машини батьків, залишивши замість себе на задньому сидінні прихованого ковдрою пса Альфреда.

Юний лицар поспішає на виручку друзям які потрапили в біду, не підозрюючи, що став жертвою підступного Вурдалака. ©Kino4ua Артур та помста Урдалака 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?