Kino4ua.com

Тачки 3

Рік:
Ор. назва:
Cars 3
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Брайан Фи
Тривалість:
01:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Довгий час легендарний автомобіль Блискавка Маккуїн займав перші місця у всіх гоночних заїздах. На жаль, його кращі роки йдуть і багато твердять, що Блискавка вже не зможе змагатися з новим більш швидким конкурентом. У мультфільмі "Тачки 3» Блискавка бере участь в чергових змаганнях і програє більш швидкому супернику Шторму. Після такого провалу Маккуїн знаходиться в повному розпачі і не знає, що робити далі.

Нашому герою вже не раз доводилося доводити всім, що він здатний зробити неможливе і перемогти. Блискавка Маккуїн вирішує, що рано ще йти на спокій і знаходить в собі сили ще раз зійтися зі своїм молодим конкурентом. Разом з вірними друзями та новим інструктором з водіння, Блискавки належить підготуватися до одного з найважливіших змагань в своєму житті. ©Kino4ua Тачки 3 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Андрей
    7 липня 2022 00:23
    + +10 -
    Це накраще закінчення яке можна було придумати для Тачок ! =) бомба
  2. .
    .
    1 червня 2022 21:51
    + +3 -
    Ця частина не така цікава, але продовження хотілось би побачити.