Kino4ua.com

Воїн кунг-фу

Рік:
Ор. назва:
Кунг-фу воїн
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Джої Зуу
Тривалість:
01:25
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
Колись давно Великий учитель зробив звичайні боби розумними, навчив їх бойовому мистецтву безсмертних, а сам вознісся на небо. Кілька років по тому мало хто слідує заповітам вчителя і практикує мистецтво безсмертних, бо, кажуть, від цього божеволіють, і за тобою можуть прийти темні чудовиська. Але Дошік не з слабких. Незважаючи на вмовляння своєї подруги Дусі, хлопець завзято займається, тому городяни і здають його в місцевий дурдом. А там виявляється набагато цікавіше, ніж міг припустити Дошік - він зустрічає одного з майстрів, про якого читав в книзі. ©Kino4ua Воїн кунг-фу 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?