Kino4ua.com

Двійник / Геміні

Рік:
Ор. назва:
Gemini Man
Країна:
США, Китай
Режисер:
Енг Лі
Тривалість:
01:57
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Генрі Броган - досвідчений кілер працює на американські спецслужби. На замовлення уряду, герой фільму «Двійник / Геміні» знищує неугодних людей і ніколи не задає зайвих питань. Йому довіряють найскладніші мети, які знаходяться поза досяжністю для інших ліквідаторів. Генрі завжди прораховує кожен свій крок і опрацьовує різні варіанти розвитку подій. Він навіть зміг усунути ціль на відстані кілометра в рухомому на величезній швидкості поїзді. Це далеко не єдине вбивство Брогана, яке стало легендарним. Одного разу, у кращого снайпера з'являється молодий і зухвалий конкурент, який має намір його обійти. Броган вирішує поставити вискочку на місце, і затіває дуже небезпечну гру, яка виходить з-під контролю ... ©Kino4ua Двійник / Геміні 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Руслан
    Руслан
    5 листопада 2021 10:06
    + +1 -
    Чому торенти постійно російською