Kino4ua.com
PG

UglyDolls. Ляльки з характером

Рік:
Ор. назва:
UglyDolls
Країна:
Китай, Канада, США
Категорія:
Режисер:
Келлі Есбері
Тривалість:
01:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Події мультфільму оповідають про дивовижний світ плюшевих іграшок. Повна енергії і непосидюча Моксі завжди стає тим, хто кличе інших відвідати якийсь захоплюючий захід. Її брат Оксі не вміє слухати, але при цьому володіє неймовірною скромністю і чуйністю. У Оксі є одна серйозна проблема: герой анімаційного мюзиклу «Ляльки з характером» любить брати чужі речі. Вейдж - працівник місцевого магазину, у якого є друг Бабо. Будучи самим добродушним з жителів Аглівілля, Бабо завжди готовий розвеселити того, хто сумує. Це всього лише кілька прикладів, тому що мешканців чарівного світу дуже багато. В процесі розвитку сюжету герої на власному прикладі доводять, що зовнішність - не головне в житті, важливий твій внутрішній світ. ©Kino4ua UglyDolls. Ляльки з характером 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?