Kino4ua.com
HD 720p
R

Ясність Б'є / Майже Різдво

Рік:
Ор. назва:
All Is Bright
Країна:
США
Режисер:
Філ Моррісон
Тривалість:
01:47:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Студія Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал
Герой фільму - простий хлопець Деніс не домігся в житті великого успіху, не зробив жодних добрих справ, а опинився на самому дні соціального життя. Він виходить із в'язниці перед різдвяними святами і з жахом дізнається, що за час його відсутності все дуже сильно змінилося. Колишня дружина не дає бачитися з дочкою, роботу знайти просто неможливо, а жити на щось потрібно. На допомогу старому приятелеві приходить такий самий невдаха по життю, безжурний хлопець Рене, у якого є чудова ідея. Щоб заробити грошей перед святами, Рене пропонує Денісу вирушити до Нью-Йорка для продажу різдвяних ялинок, адже напередодні свята всім потрібні красиві зелені ялинки. Денісу необхідні гроші на подарунок доньці, тому він із задоволенням вирушає в дорогу. Щоправда, звільненому Денісу не можна залишати Канаду, але заради заробітку він забуває про заборони. ©Kino4ua Ясність Б'є / Майже Різдво 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?