Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Обитель зла / Оселя зла 5: Відплата

Рік:
Ор. назва:
Resident Evil: Retribution
Країна:
Німеччина, Канада, Велика Британія, США, Франція
Режисер:
Пол В.С. Андерсон
Тривалість:
01:35:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Елліс не залишає спроб боротися з компанією Амбрелла, через яку весь світ заразився Т-вірусом, після якого майже не залишилося людей. Минулого разу вона боролася на військовому кораблі, але солдати корпорації її оточили та взяли в полон. Пізніше вона прокинулася в одній з таємних баз компанії на Чукотці, що знаходиться буквально під водою. Несподівано двері кімнати відчинилися, і Елліс негайно побігла. Незабаром вона виявилася у величезній імітації міста Токіо, рушили люди та з'явилися зомбі. Героїні вдається втекти, наступна кімната - відділ управління, де всі оператори були мертві.
Там вона зустрілася з Адою Вонг, яка також, як і вона тепер проти Амбрела і саме вона відключила систему безпеки, щоб Елліс змогла втекти. За ними прийде загін опору, який допоможе втекти їм з бази. Пізніше в екранах з'явився лиходій, який пояснив їм де вони та розповів, втекти у них немає шансів. Але пані, озброївшись, пішли випробовувати щастя вижити й вибратися на свободу. Тим часом, рятувальний загін вже пробрався на базу і йде до дівчат на зустріч, через найближчу симуляцію міста Москва, де їх зустріли натовпи зомбі. Загони спецназу, натовпи зомбі та величезні монстри постають на шляху безстрашних героїв, які вже не відчувають страху і болю, їх мета одна - вибратися з бази. ©Kino4ua Обитель зла / Оселя зла 5: Відплата 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?