Kino4ua.com

Диктатор

Рік:
Ор. назва:
The Dictator
Країна:
США
Режисер:
Ларрі Чарльз
Тривалість:
01:23:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Влада диктатора абсолютно і безмежна. Якщо він віддає наказ вбити, то тут же слідує ліквідація того, хто йому не подобається. Він може організувати власні олімпійські ігри, на яких перше місце обов'язково дістанеться тільки йому. Він вільний робити все, що тільки забажає, розуміючи, що ніхто не може йому протистояти.

Однак незабаром уряд США висловлює стурбованість ядерною програмою диктатора, яка, якщо вірити його словам, розвивається в мирних цілях. Бажаючи з'ясувати подробиці, вони запрошують правителя до себе на засідання ООН, щоб дати роз'яснення власною персоною.

Опинившись на місці, головний герой знаходить себе в далеко непростій ситуації. На нього організовується замах, який йому вдається уникнути. Однак він опиняється на вулицях Нью-Йорка, а його місце займає маріонетковий двійник. При цьому останній є безграмотним пастухом, який зачитує текст, який навіть не розуміє. А в цей час справжній правитель потрапляє в незручні ситуації. ©Kino4ua Диктатор 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    Ineij
    18 серпня 2021 02:04
    + 0 -
    Фильм - странный. Начала смотреть, перемотала и решила найти все-таки что-то интересненькое.