Kino4ua.com

300 спартанців: Відродження імперії

Рік:
Ор. назва:
300: Rise of an Empire
Країна:
США
Режисер:
Ноам Мурр
Тривалість:
01:42
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Події фільму «300 спартанців: Відродження імперії» розвиваються після поразки царя Леоніда і розповідають про протистояння греків і персів. Цар Ксеркс уявив себе Богом і продовжив наступ на Грецію, він збирається підкорити всі міста, але несподівано зіткнувся з відчайдушним опором. В Афінах залишки флоту очолив наймудріший полководець Фемістокл, завдяки тактичним маневрам йому вдалося здобути кілька перемог.

У відчайдушному бою, перський флот під керуванням кривавої Артемісії, поніс цілу серію поразок, але навіть після втрати кращих кораблів наступ продовжився. Сили були нерівні, але у греків було піднято бойовий дух, і відступати їм нікуди. У цієї сутички у Фемистокла є шанси на перемогу, потрібно всього лише вивести з себе Артемісію. ©Kino4ua 300 спартанців: Відродження імперії 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?