Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Обитель зла / Оселя зла 6: Фінальна битва

Рік:
Ор. назва:
Resident Evil: The Final Chapter
Країна:
США, Німеччина, Франція, Велика Британія, Японія, Канада, ПАР, Австралія
Режисер:
Пол В.С. Андерсон
Тривалість:
01:46:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Після недавньої зради, яка знову поставила під загрозу існування всього людства, Еліс підозріло налаштована щодо будь-якого союзника, який пристав під час низки боїв з нечистю. Попрощавшись з Вескером в Вашингтоні, вона намітила іншу дислокацію. Саме в Раккун-Сіті з'явилися перші бездушні монстри, а значить, на думку головної героїні картини Обитель зла: Остання глава, єдиний шанс врятувати планету буде там, де почалося протистояння. Здібності відважної героїні вичерпуються, їй доводиться кликати на допомогу своїх кращих друзів і напарників, лише спільними зусиллями захисники світу зможуть здобути гідну перемогу над згубною корпорацією "Амбрелла". ©Kino4ua Обитель зла / Оселя зла 6: Фінальна битва 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?