Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Південний Парк (1 - 26 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
South Park
Країна:
США
Режисер:
Трей Паркер
Тривалість:
00:22:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Paramount Comedy, SimpsonsUA
Сюжет цієї мультиплікаційної політичної сатири розгортається навколо чотирьох учнів початкової школи Південного парку. Ці персонажі - кращі друзі, «не розлий вода». У відносинах хлопців складаються певні принципи спілкування і «зневаги»: вони обзивають один одного «жирним», «жидом» та іншими образливими словами і кличками. Ці телепні не приділяють достатню кількість часу навчанню, хоча в їхньому класі навчанню не приділяє уваги практично ніхто. Хлопців не можна назвати дурними, проте активного прагнення до отримання знань ні в кого з них немає. Кайл, Стен, Картман і Кенні - так звуть чотирьох головних героїв - які люблять годинами грати у відеоігри і дивитися телевізор. Їхнє улюблене шоу по ТБ - шоу за участю канадських знаменитостей Теренса і Філліпа, які тільки і роблять на екрані, що використовують мізерний арсенал неякісного гумору, від чого діти в дикому захваті, а їх батьки, природно, навпаки налаштовані дуже вороже. У ситкомі досить часто стикаються інтереси школярів і погляди їхніх батьків. Причому, на відміну від реального життя, в цій боротьбі частіше виграють саме діти. Ерік Картман - мабуть, найяскравіший персонаж мультсеріалу. Його прямолінійність здатна змусити замовкнути практично будь-кого, а його погляди, бездумно підглянуті або підслухані в світі дорослих, набувають чинності каменю, що частенько закладається в основу сюжету. Картман володіє дивовижним даром переконання, яскраво-вираженими якостями лідера і підозрілою для його зовнішнього вигляду самооцінкою і впевненістю в собі. Ерік далеко не худий, що є причиною постійних знущань з боку друзів і знайомих. Однак сам він переконаний, що «я не жирний - у мене кістка широка». Він сильно закомплексований, хоча його егоїзм, грубість, і жадібність хвацько це прикривають. Мама його сильно балує, від чого той стає ще більш нахабним. Хто б міг подумати, що у такого персонажа, кумиром стане Адольф Гітлер? Картман вважає цю людину великим генієм і розділяє його погляди: Ерік ненавидить євреїв і регулярно нагадує про це своєму другові Кайлу Брофловськи, обзиваючи його «жидівською мордою» та іншими расистськими лайками. ©Kino4ua Південний Парк (1 - 26 Сезон) 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?