Kino4ua.com
R

Махач вчителів

Рік:
Ор. назва:
Fist Fight
Країна:
США
Режисер:
Річі Кін
Тривалість:
01:31
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Колобок
Нікого не здивувати ситуацією, коли чергова суперечка між школярами закінчується бійкою, проте, коли з'ясовувати стосунки за допомогою рукоприкладства починають викладачі, це виглядає досить незвично. Енді Кембелл, вчитель англійської мови, що відрізняється лагідною вдачею, виявився в центрі серії безглуздих курйозів і нажив собі могутнього ворога в особі старожили навчального закладу - Рона Стрікленда. Чоловіки кардинально розходяться в думці щодо педагогічних методик: Енді переконаний, що методи колеги може нести справжню загрозу для учнів. Стрікленд славиться запальним і агресивним характером, що змушує оточуючих уникати відкритих зіткнень з цієї колоритної особистістю. В результаті зароджується конфлікт він виявляється на межі звільнення, і вважає винним в тому, що сталося одну конкретну людину - нещасного Кембелла, який вже щиро шкодує про свої слова. 

Рон пропонує кривдникові зустрітися після уроків і розібратися, як годиться: за допомогою кулаків. Противник знаходиться в сум'ятті: він проти насильства і абсолютно впевнений, що шансів на перемогу у нього немає. Поки вся школа, затамувавши подих, стежить за розвитком подій, герой намагається уникнути сутички ... ©Kino4ua Махач вчителів 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?