Kino4ua.com

Три білборди під Еббінґом, Міссурі

Рік:
Ор. назва:
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Мартін Макдонах
Тривалість:
01:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Більш ніж півроку тому невідомий злочинець згвалтував і жорстоко вбив Анджелу Хейз поруч з дорогою, яка веде від їхнього будинку до невеликого провінційного містечка Еббінг, штат Міссурі. Не в силах більше чекати результатів та зайшовши в глухий кут розслідування невтішна мати орендує три білборди, розташованих уздовж злощасної дороги, і розміщує там кілька фраз, які різко критикують місцевого шефа поліції. Незважаючи на те, що білборди розташовані далеко від основної траси, ця подія не залишається непоміченою і через деякий час між озлобленою на весь світ жінкою і місцевими поліцейськими спалахує запекле протистояння. ©Kino4ua Три білборди під Еббінґом, Міссурі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?