Kino4ua.com

Чужий: Заповіт

Рік:
Ор. назва:
Alien: Covenant
Країна:
США
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
02:02
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Космос таїть в собі безліч невідомого. У безмежному космічному просторі можна знайти сенс буття, пізнати таємниці Всесвіту і отримати безмежні знання. Дивлячись на зірки, людина завжди мріяв опинитися серед них, сподіваючись знайти там те, що він не може відшукати на рідній планеті.

Космічний простір, будучи дивним місцем, дає не тільки надію на пізнання вічних істин, а й несе в собі страх незвіданого, здатного вселити первісний жах і страх. Незважаючи на це, людина продовжує вивчати все, що знаходиться за межами Землі. Саме цим і займаються головні герої фільму «Чужий: Заповіт».

Будучи членами космічного корабля, що знаходиться на дальній стороні галактики, вони несподівано виявляють унікальну планету. Зробивши первинний аналіз, команда приходить до висновку, що це місце може бути ідеальним місцем, придатним для людського існування. Направивши корабель в сторону, вони з трепетом чекають подальшої висадки, не припускаючи, що їх чекають не райські гущі, а темний, жорстокий і небезпечний світ, в якому живе лише одне створіння - андроїд. І тепер центральні герої фільму, повинні дізнатися жахливу таємницю цієї планети. ©Kino4ua Чужий: Заповіт 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ігор
    Ігор
    21 лютого 2020 21:52
    + -3 -
    Це найтупіший фантастичний  фільм  з усіх бачених,  чому Рідлі Скотт  так жорстоко  повівся  з фанами  всесвіту   чужих?