Kino4ua.com

Усі гроші світу

Рік:
Ор. назва:
All the Money in the World
Країна:
США
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
02:12
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Історія викрадення одного з чотирнадцяти онуків нафтового магната Жана Пола Гетті. Режисер Рідлі Скотт, спочатку віддав роль Гетті Кевіну Спейсі, вже після зйомок прийняв рішення перезняти всі його сцени з Крістофером Пламмером. За цю роль Пламмер отримав номінацію на «Оскар». Жан Пол Гетті, в сімдесяті був найбагатшою людиною в світі, прославився не тільки як приголомшливий стратег і пристрасний колекціонер предметів мистецтва, а й як скнара, для якої людське життя нічого не коштує. У 1973 році італійці викрали його онука, Пола Гетті третього, який вів в Римі вільне розгульне життя. Викрадачі зажадали у Гетті викуп - 17 мільйонів доларів. «У мене чотирнадцять онуків, якщо я сьогодні заплачу один пенні, тоді у мене буде чотирнадцять викрадених онуків» - виголосив він перед репортерами і платити відмовився. Доля онука виявилася в руках його матері, відкинутої старшим Гетті, і співробітника служби безпеки мільярдера, який взявся за розробку плану порятунку. ©Kino4ua Усі гроші світу 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?