Kino4ua.com

Будь кмітливим

Рік:
Ор. назва:
Get Smart
Країна:
США
Режисер:
Будь кмітливим
Тривалість:
01:50
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Максвелл Смарт - секретний агент, і не якийсь там невдаха, а по-справжньому крутий фахівець. Виглядає він, звичайно, незграбно, та й методи його не завжди працюють, але все пізнається в порівнянні. І порівняння, мабуть, на користь Максвелла: він все ж краще, ніж багато його колег. Проте, коли Максвелл береться за ліквідацію могутньої терористичної групи «Хаос», йому нав'язують роботу в команді. 

Напарницею Смарта стає красива і небезпечна агент 99 - у вищій мірі загадкова жінка, чийого справжнього імені і особи ніхто вже не знає. Разом двоє агентів - недотепістий Макс і крута 99 - беруться за виконання складного завдання. Їм доведеться побувати в Росії, вистежити своїх супротивників, повернутися додому і запобігти найнебезпечніше напад на серце Сполучених Штатів. Спільна робота агентів і співробітників спецслужби обернеться не одним яскравим пригодою, і в кінці всіх їх чекає справжня битва з поганими хлопцями. ©Kino4ua Будь кмітливим 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?