Kino4ua.com
FullHD 1080p

Ілюзія обману

Рік:
Ор. назва:
Now You See Me
Країна:
США, Франція
Режисер:
Луїс Летерьє
Тривалість:
01:55
Переклад:
Очікується
Група талановитих ілюзіоністів «Чотири вершники» з неймовірною майстерністю і спритністю здійснюють немислимі пограбування. Під час їх уявлень на глядачів з неба падають гроші, а грань між вигадкою та реальністю зникає. Група фокусників вирішується на спритний трюк з пограбуванням відомого банку. І за розслідування беруться агенти ФБР та Інтерпол. Вони нічого не можуть довести. Розуміючи це, співробітники правоохоронних органів залучають до роботи відомого в минулому фокусника. В цей час герої «Ілюзії обману» обводять навколо пальця чергового мільйонера, який розбагатів нелегальним способом. Що або хто стоїть за зухвалістю фокусників і чим закінчаться їхні пригоди?

«Ілюзія обману» - захоплюючий детективний трилер про команду ілюзіоністів і їх зухвалих аферах. Цей фільм зрежисований Луї Летерье, якого запам'ятали нам за фільмами «Битва титанів», «Перевізник» і іншим. Кінострічка успішно стартувала в прокаті. Її збори перевищили 350 млн доларів при бюджеті картини в 75 млн доларів. ©Kino4ua Ілюзія обману 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Неважливо
    Неважливо
    14 березня 2021 13:34
    + 0 -
    Сайт вобще тупий, в мене нічого не загружається
  2. anhelina
    anhelina
    12 червня 2020 21:09
    + +3 -
    Нереально крутий фільм