Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Перший месник

Рік:
Ор. назва:
Captain America: The First Avenger
Країна:
США
Режисер:
Джо Джонстон
Тривалість:
02:04
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Планету розривають тяготи Другої світової війни. Кожен чоловік, здатний тримати в руках зброю, відправляється на допомогу Батьківщині. Саме так хотів вчинити Стів Роджерс, але не зміг пройти військову комісію. Герой слабкий, блідий і практично немічний - саме з цих причин йому відмовляють в такої бажаної службі. Він близький до розпачу, але несподівано дізнається про спеціальну програму, що виконується під грифом особливої секретності - талановиті вчені проводять експерименти по модернізації людського організму і створення армії супер-солдатів. 

Спочатку ідея здається неймовірною - її суть полягає у використанні унікальної сироватки і опромінення відважних бажаючих боротися за справедливість, після чого Стівен з подивом відзначає надзвичайні зміни будови свого тіла. Щуплий юнак перетворився в потужний бойовий механізм, створений для знищення будь-яких ворогів, що відрізняється силою і витривалістю. Незабаром Капітан Америка (саме такий псевдонім вибрав собі герой) отримує відповідальне завдання - терористи збираються скористатися високотехнологічними знаряддями і встановити світове панування, а його завдання зводиться до їх виявлення та ліквідації. ©Kino4ua Перший месник 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. sofia
    sofia
    6 серпня 2022 18:56
    + +5 -
    гарний сайт мені сподобався дуже зручний