Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Людина зі сталі

Рік:
Ор. назва:
Man of Steel
Країна:
США, Канада, Велика Британія
Режисер:
Зак Снайдер
Тривалість:
02:23:03
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Джор-Ел - шановний член Наукової Ради планети Криптон, який дізнається про те, що зовсім скоро ядро планети вибухне і весь народ загине. Він намагається донести цю інформацію до уряду, але Рада ігнорує його застереження. Тоді Джор-Ел будує космічний корабель, за допомогою якого він рятує сина Кал-Ела, відправивши його на іншу придатну для життя планету, якою і виявилася Земля. Хлопчик потрапляє в сім'ю Марти і Джонатана Кента і з самого раннього дитинства відкриває новим батькам свої надлюдські здібності. Прийомні батьки назвали хлопчика Кларком і робили все для того, щоб він виріс хорошою людиною. Через багато років у Кларка з'явилися хороші друзі, робота, кохана дівчина, але він продовжував відчувати себе чужим на Землі. Він все більше розмірковує про свою місію на цій планеті, і вона стає йому зрозуміла після того, як на Землю нападе генерал Зод ... ©Kino4ua Людина зі сталі 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Mariya
    Mariya
    23 грудня 2020 20:43
    + 0 -
    + Новий костюм, ефекти, гра головного героя.
    - Нудно, ляпи, не подобається головна героїня, сюжет не особливо вражає...час йде повільно.

    6.5 / 10