Kino4ua.com

Спадковість

Рік:
Ор. назва:
Hereditary
Країна:
США
Режисер:
Арі Астер
Тривалість:
02:07
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Смерть близької людини завжди робить нас набагато вразливіші до обставин зовнішнього світу. Сюжет "реінкарнації" закручений навколо молодої дівчини Енні Грехем, яка нещодавно пережила похорон рідної матері. Вона живе у величезному будинку, який дістався у спадок від улюбленої і рідної людини. Однак, в будинку стали відбуватися дивні речі, до яких причетні всі члени сім'ї Грехем. Виявляється, на цьому сімействі лежить родове прокляття, яке передається від батька до сина, від матері до дочки. Ось і померла жінка таїла якийсь секрет. Вона знала таємницю, до якої тепер намагається докопатися її дочка. Їй необхідно підібрати ключі до розгадки цієї суворої істини про існування її давнього роду. ©Kino4ua Спадковість 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?