Kino4ua.com
CCR

Моторошні пригоди Сабріни (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chilling Adventures of Sabrina
Країна:
США
Режисер:
Роб Сейденгланц, Меггі Кілі, Лі Толанд Крігер
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова Т.С. Cтруґачка | Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDRezka Studio, IdeaFilm, Jaskier, LostFilm, NewStudio, Octopus, Пифагор, Украинский
Проект "Моторошні пригоди Сабріни" - це новий погляд на улюблену багатьма глядачами історію "Сабріни, маленької відьми". Перевидання серіалу обіцяє бути більш похмурим і серйозним, ніж оригінал. Автори вплітають в сюжет елементи хоррору і трилера, які перетворять добрий сімейний проект у доросле і часом страшну історію. Тут піднімуться по-справжньому серйозні дорослі питання особистісного характеру, адже Сабрину буде хвилювати її особистість, в якій перемішалися почуття простої смертної дівчини і справжньою потомственої відьми. У загальному і цілому, на глядачів чекає по-справжньому цікава історія, наповнена крутими сюжетними поворотами, де Сабріни Спеллман належить зіткнутися з представниками прихованого від очей простих людей світу. Злі сили не сплять, тому дівчина змушена робити все, щоб захистити від них не тільки себе і своїх близьких, але і рідне місто. ©Kino4ua Моторошні пригоди Сабріни (1, 2, 3, 4 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ірина
    Ірина
    25 січня 2021 15:22
    + 0 -
    а коли буде дубльовано 4 сезон?