Kino4ua.com

Безмежний розум: Області темряви

Рік:
Ор. назва:
Limitless
Країна:
США
Режисер:
Ніл Берґєр
Тривалість:
01:45
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Екранізація бестселера Алана Глина «Області темряви» Нілом Бергером привертає, перш за все, крутою режисурою і абсолютно фантастичною роботою оператора Джо Уіллемса. Саме талановита режисура і майстерня робота з камерою Уіллемса допомогли Бредлі Куперу показати на екрані щось фантастичне. 

Повірте його образу, образу людини, здатного, під впливом новітнього невивченого наркотику використовувати всі сто відсотків головного мозку для особистих досягнень. Бредлі Купер створив унікальний портрет людини, спочатку дурнуватої, неохайної і обмеженої людини (його герой Едді Мора явно не використовує ті 18% мозку, що використовує більшість нормальних людей), який раптово стає володарем унікальної пам'яті, може битися за спогадами з колись переглянутого самовчителя, стає генієм бізнесу і навіть має частковий дар передбачення. Гра актора - приголомшує, переконайтеся самі. 

Гідна роль і у Роберта де Ніро, хоча його герою постановник Ніл Бергер приділяє набагато менше уваги, ніж потрібно звичайно герою другого плану. Але ветеран екрану впорався з роллю фінансового магната дуже гідно, миттєво зрозумівши, яку вигоду можна витягти з сидячого на смертоносних ліках «фінансовим генієм» (звикання до пігулок, що дозволяє використовувати мозок на 100%, так само 100; гарантує смерть), і як з ним вчинити потім. 

Так що кінцівка фільму «Області темряви», завдяки де Ніро і сценаристу вас здивує! ©Kino4ua Безмежний розум: Області темряви 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр
    8 жовтня 2022 03:21
    + 0 -
    Це просто шедевральний фільм, кінцівка просто супер, я в захваті, чудова озвучка, чудова якість, дякую вам за те що нарешті з'явився такий сайт з українським дубляжем, я цього дуже чекав