Kino4ua.com
480p
PG-13

Беверлі Хілс 90210 (1 - 10 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Beverly Hills, 90210
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Деніел Эттиэс, Чіп Чалмерс, Джейсон Прістлі
Тривалість:
00:44:33
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий, K1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Дорослішаючи з героями, ти проживаєш з ними ціле життя. Сюжет заснований навколо сім'ї Уолш, яка переїхала з похмурою Мінессоти в сонячний Беверлі-Хіллз, щоб почати нове життя. Поступово освоївшись, їхні діти: Бренда і Брендон заводять нових друзів, з новими інтересами і інтригами. Це життя, яким воно є. ©Kino4ua Беверлі Хілс 90210 (1 - 10 сезон) 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Шаман
    Шаман
    31 березня 2023 12:07
    + -1 -

    5 сезон 22 серия... о каких мотоциклах речь, там крадут велосипеды! я понимаю что слово байк означает по-английски все двухколесное, но перевод тогда зачем? надо же включать как то контекст и смысл... у нас то никто мотоциклом велосипед не называет.

  2. Шаман
    Шаман
    30 березня 2023 16:12
    + 0 -

    5й сезон 8я серия, в конце когда Дилан говорит "если ты выйдешь с моим пистолетом (который куплен не легально и без разрешения) то я сам позвоню в полицию" на что Брендон отвечает ему не номер машины а номер своего... ну по нашему -охотничьего билета, то есть разрешение на оружие фактически, говоря этим что ему плевать, ведь ему ничего не будет, максимум штраф за незарегистрированный пистолет. зачем сюда вместо этого приплели номер машины в переводе 1+1 не пойму.